Gelukkig Nieuw Jaar!

Wat te doen met het nieuwe jaar? Ik heb nog wat lichaam kwaaltjes van te laat opblijven, ik weet niet wat jullie hebben. Maar mijn lichaam schreeuwt om aandacht. Gelukkig kan ik mijzelf laten verwennen door een van mijn mannen die zo lief zijn door een AromaTouch voor mij te doen. Alleen moet ik even uitleggen hoe het werkt. Maar dat is een detail. 🙂 Ik hou van mijn jongens. Ze zijn zo bereid om lief voor mij te zijn.

De AromaTouch Techniek is een manier van 8 essentiële oliën in een bepaalde volgorde op je rug en voeten smeren. Het is geen massage. Wél een aanraking, daarom heet het “Touch”.

De oliën die gebruikt worden helpen om te ontspannen, stres te verminderen,  je immuunsysteem een boost te geven, pijn te verminderen en dan eindigt met homeostasis (alles in balans te brengen). Het is heerlijk!

Het mooie van is dat de AromaTouch Techniek werkt met je meridianen om alle zenuwpunten van je lichaam aan te raken. Dus als je pijn hebt in je been, door de oliën op je rug te smeren op de juiste manier, is het mogelijk om die pijn te verminderen. Gek, hé?

Ik ga me laten verwennen, het is tijd. Mocht je meer informatie over willen hebben, laat maar weten in de opmerkingen of stuur mij een bericht.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s